Prijs

6500

Martin Logan Summit X -upgraded power cords-

“Top of the line” hybride electrostatische luidsprekers van Martin Logan. Electrostatisch midhoog in combinatie met dynamisch laag. Zeer detailrijke weergave gecombineerd met een enorme driedimensionale afbeelding en een stevig laagfundament.

De Summit’s hebben uiteraard een auto signal sensing systeem waardoor ze na een minuut worden uitgeschakeld als er geen muziek signaal meer is. Dit verbetert zeer sterk de duurzaamheid van de luidsprekers. De Summit’s zijn voorts voorzien van de nieuwste X-stat Transducers voor de weergave van mid/hoog en voor het laag wordt gebruik gemaakt van twee 10” woofers. Deze worden actief aangestuurd door een 2×200 watt ingebouwde versterker. De laagweergave kan worden aangepast aan de ruimte waarin de luidsprekers spelen.

Deze Martin Logans worden geleverd met betere stroomkabels van het Zwitserse SR Cable. Twee Power Basic 1 stroomkabels maken deel uit van dit aanbod.

De membramen verkeren in perfecte conditie. De luidsprekers zijn gebruikt in een rookvrije omgeving. Nieuwprijs: 21.000 euro (prijslijst aanwezig), nu beschikbaar voor 6.500 euro.

Samenvatting

Merk:

Martin Logan

Type:

Summit X

Prijs:

6500

Status:

Beschikbaar
Mail Highendaudio.nl