Prijs

3750

Dynaudio Focus 600 XD -VERKOCHT-

De Focus XD 600 XD is een actieve highend luidspreker die draadloos kan communiceren en voorzien is van digitale en analoge inputs. Met een totaal vermogen van 600 Watt per luidspreker heeft de 600 XD meer dan voldoende reservevermogen om zelfs de meest veeleisende grote orkestrale uitvoeringen realistisch weer te geven.

De Focus XD 600’s zijn eenvoudig te integreren in iedere ruimte, ongeacht de afmetingen van de ruimte. Door gebruik te maken van de Focus XD Speaker Position EQ kan de basweergave worden afgestemd op de specifieke akoestische eigenschappen van de luisterruimte.

Net als de overige modellen uit de Focus XD serie heeft ook de 600 XD zowel analoge als digitale ingangen en kan deze worden bediend via de bijgeleverde afstandsbediening. Tevens kan deze worden uitgebreid voor draadloze en/of multi-room weergave en bied deze de mogelijkheid van Firmware upgrades.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kan worden geschakeld tussen verschillende ingangen, het volume harder, zachter of in de Mute stand worden gezet en kan de Focus XD 600 aan en uit worden gezet.

Inclusief afstandsbediening. Nieuwprijs: 10.000 euro (prijslijst is aanwezig), nu beschikbaar voor 3.750 euro per paar.

Samenvatting

Merk:

Dynaudio

Type:

Focus XD 600

Prijs:

3750

Status:

Verkocht
Mail Highendaudio.nl