Prijs

14900

Zanden 2000 Premium & 5000 Signature

De “non plus ultra” cd combinatie van Zanden. Deze combinatie van 2000P loopwerk en 5000 Signature DAC van Zanden behoort tot de allerbeste cd combinaties die de markt op dit moment te bieden heeft. Wereldwijd is iedereen zonder uitzondering razend enthousiast en beschouwt deze muzikale instrumenten als de beste muzikale vertalers van digitaal vastgelegde muziek.

Kazutoshi Yamada, de ontwerper van deze muziekinstrumenten heeft met deze combinatie wellicht de meest analoog klinkende cd combinatie op deze wereld gecreëerd. Schitterend gemaakt en voorzien van de allerbeste componenten die de markt te bieden heeft. De combinatie maakt gebruik van een I2S verbinding tussen DAC en loopwerk, heeft een extreem accurate clock aan boord en zowel DAC als loopwerk zjn voorzien externe (buizen)voedingen. Maar het belangrijkste is dat deze combinatie de techniek doet vergeten en je meesleept in de emotie van MUZIEK…..

Deze unieke combinatie is geleverd door de voormalige Nederlandse importeur en is voorzien van de originele verpakkingen, alle kabels en de zeer fraaie afstandbediening. Nieuwprijs van deze combinatie is 50.500 euro (prijslijst is aanwezig), nu is deze referentie combnatie beschikbaar voor 14.900 euro.

Let op, de afgebeelde kostbare en speciaal op maat gemaakte platforms van het Amerikaanse SRA maken geen deel uit van dit aanbod, maar kunnen desgewenst tegen meerprijs aangeschaft worden.

Samenvatting

Merk:

Zanden

Type:

2000 Premium & 5000 Signature

Prijs:

14900

Status:

Beschikbaar
Mail Highendaudio.nl