Prijs

41900

Thorens Reference -SME 3012 RG & Triplanar MKVI Ultimate-

De iconische Reference van Thorens is DE klassieke non-plus-ultra draaitafel van Thorens. Deze zeldzame referentie draaitafel is in deze goed onderhouden conditie in toenemende mate lastig te vinden. Slechts 104 stuks zijn gebouwd en gedocumenteerd. Ongekend fraai gebouwd en met zijn verend subchassis en 90kg gewicht het beste van twee werelden bij elkaar brengend.

Deze Reference heeft de mogelijkheid om drie armen te monteren. Dit aanbod is inclusief de bijzondere en eveneens zeldzame SME 3012RG Gold arm. Het tweede armboard is voorzien van de Wheaton Triplaner MKVI Ultimate en het derde armboard is nog ongebruikt. Meegeleverd worden enkele additionele armboards. De originele stofkap in uitstekende staat maakt eveneens deel uit van dit aanbod. Hou er echter rekening mee dat bij een correct gemonteerde SME 3012 de kap niet geplaatst kan worden vanwege de lengte van de arm. De Reference is in originele conditie, waarbij de zwakke schakel in het ontwerp, zijnde de interne voeding, is vervangen door een zeer hoogwaardige externe voeding.

Deze Reference is afkomstig uit familiebezit en is van vader op zoon overgedragen. Inclusief transportbouten. Prijs voor deze zeldzame analoge combinatie is 41.900 euro.

Samenvatting

Merk:

Thorens

Type:

Reference

Prijs:

41900

Status:

Beschikbaar
Mail Highendaudio.nl