Prijs

8450

Devialet 800 -VERKOCHT-

Over Devialet behoeft weinig meer gezegd te worden. De innovatieve versterkers uit Frankrijk zijn wereldwijd veelvuldig besproken en getest en derhalve is veel informatie op het internet te vinden.

De Devialet 800 is eigenlijk een dubbele Devialet 250 maar dan monogeschakeld en gebouwd rondom de gepatenteerde ADH (Analog Digital Hybrid) verterkertechniek van de firma uit Parijs. Deze versterker zorgt ervoor dat zowel analoge als digitale bronnen via een eigen upsamplecircuit tot 24 bit/192 KHz worden gesampled, zodat perfecte digitale versterking mogelijk is. De beide monoblokken zijn door een ingenieuze link digitaal gekoppeld en werken samen als één versterker.

Inclusief originele verpakking, beschermende folie voor zowel de versterkers als de afstandsbediening, handleidingen en de zeer fraaie afstandsbediening. Bovendien wordt deze Devialet 800 geleverd met de optionele kostbare Crystal Cable interconnect om beide versterkers te koppelen. Deze 800 is origineel door Devialet geleverd als een 800 en betreft dus niet een latere upgrade of uitbreiding. Nieuwprijs (Europa): 22.290 euro, nu beschikbaar voor 8.450 euro.

Samenvatting

Merk:

Devialet

Type:

800

Prijs:

8450

Status:

Verkocht
Mail Highendaudio.nl